Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

Pitali Vlahovića da li želi da obori Mitrovićev rekord! Usledio jasan odgovor (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović na utakmici protiv Portugalije (Foto: Starsport)

Srpski fudbaleri se spremaju za preostala dva meča u Ligi nacija. Oni u subotu u Beogradu dočekuju Švedsku (20:45), a tri dana kasnije u istom terminu u Oslu igraju protiv Norveške.


LIGA NACIJA: Od 20:45 igraju Lihtenštajn – Andora, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 4.25. 


Svakako da će po gol Šveđana i Norvežana najopasniji da bude Aleksandar Mitrović, koji je sa 46 pogodaka rekorder u dresu nacionalnog tima. Ništa manje opasan neće da bude ni Dušan Vlahović, koji odlično igra u Juventusu.

Govoreći za sajt Fudbalskog saveza Srbije, Vlahović je upitan da li ima ambiciju da obori Mitrovićev rekord.

Sigurno da je Mitar naš najbolji napadač svih vremena. Ne razmišljam o obaranju njegovog rekorda, još je rano, ali mi to nije ni najbtinije, već kakvi ćemo biti kao ekipa. Što više reprezentacija pobeđuje, to je bolje za sve nas. Rekordi me ne zanimaju, tu sam da pomognem ekipi da budem u službi ekipe, ako nekad jednog dana dođe do toga, probaću da uradim nešto, ali nije mi prioritet – rekao je Vlahović.

KOŠARKA VELIKA LJUBAV

Napadaču Juventusa je košarka takođe velika ljubav.

Posle treninga, pre i posle večere igramo. Meni lično se basket najviše sviđa, zna naš portparol i još nekoliko igrača da mi je to omiljeni sport pored fudbala. Lepo je što se družimo, što imamo zajednička interesovanja – istakao je Vlahović.

Upitan je i o očekivanjima na Svetskom prvenstvu koje u novembru počinje u Kataru.

Samim igranjem na Svetskom prvenstvu ostvarujem san. Igranje za Srbiju na Mundijalu, to je nešto o čemu deca maštaju kada krenu da igraju fudbal. Sve ostalo što dođe je gratis, ali naravno idemo u Katar da probamo što bolji rezultat da ostvarimo. Idemo da pobedimo na svakoj utakmici i šta bude, biće – jasan je Vlahović.

PROČITAJTE JOŠ:

Pavlović i Vlahović pred mečeve u Ligi nacija: Cilj je da osvojimo šest bodova (VIDEO)

UOČI IZBORA “Zašto Vidić ne bi bio predsednik FSS? Ja bih mu prvi dao glas”!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.