Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PLAN ZVEZDE Želja je Ado, gleda se i ka Banjcu, dolazak jednog od njih dvojice “pomera” Sanoga

Darko Noveski

Objavljeno

,

Edmund Ado (broj 21) želja Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Zimski prelazni rok traje još četiri dana, u Srbiji i duže, tako da Crvena zvezda ne mora da žuri kada je reč o dovođenju pojačanja. Čeka se najavljeni zadnji vezni.


Kvalifikacije za SP: Na meču Ekvador – Brazil, naša kladionica nudi kvotu 2.05 za igru ug 2-3.


Do sada su “Maraknu” napustili Aleksa Vukanović kao slobodan igrač, Miloš Degenek kao slobodan igrač i Marko Lazetić za 4.000.000 u Milan. Čeka se odlazak Njegoša Petrovića u Granadu. Kada je reč o dolascima stigli su Ohi Omoijuanfo i Kristijano Pićini. Čeka se zadnji vezni.

Velika želja uprave Crvene zvezde na čelu sa Zvezdanom Terzićem je vezista Šerifa Edmund Ado. Momak kome je tek 21 godina, a pokazao se sjajno partijama u Ligi šampiona. Problem je za sada novac, jer Šerif traži veliko obeštećenje. Zvezda je nudila daleko ispod milion evra, a najbolji moldavski klub traži više od milion. Takođe, deo novca pripada slovačkoj Senici. Prodajom Marka Lazetića, Crvena zvezda je zaradila novac i mogla bi da se otvori za momka iz Gane. Sam generalni direktor kluba Zvezdan Terzić je poručio da će se sav novac koji se zaradi biti utrošen na jačanje igračkog kadra. Sad ostaje da se vidi da li se Ado toliko svideo upravi Crvene zvezde da se razbije kasa.

Druga želja, prva za Dejana Stankovića, je Mihajlo Banjac. Ipak, TSC takođe traži veliki novac na ime obeštećenja. Može se čuti i do milion evra. Zvezda želi da pojača vezni red i da omogući sebi jednu rokadu, da se Seku Sanogo okuša i kao štoper.

Odlaskom Miloša Degeneka ostala je Zvezda na Aleksandru Dragoviću, Strahinji Erakoviću i Radovanu Pankovu. Jasno je da će Dejanu Stankoviću na proleće uz Dragovića biti potreban još jedan iskusni štoper. Dolaskom Ada ili Banjca, po potrebi, a možda i za stalno, u poslednju liniju bi trebalo da bude premešten Seku Sanogo.

Seku Sanogo je u Razgradu igrao štopera (Foto: Starsport)

Vezista iz Obale Slonovače je ove sezone u Evropi igrao štopera sa Dragovićem, Erakovićem ili Pankovim u liniji. Pokazao se protiv Ludogoreca i Midtjilanda u gostima kao dobro rešenje. Barata levom nogom i zato ne čudi što uprava Crvene zvezde vredno radi na pronalsku zamene na poziciji zadnjeg veznog.

SAZNAJEMO Nikolić napustio Zvezdine pripreme u Antaliji, zna se i zbog čega

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.