Budimo u kontaktu

KATAR 2022

PLJAČKA OD 350.000 EVRA Sterling se ne vraća u Katar dok ne obezbedi bezbednost porodice

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Rahim Sterling neće još u Katar (Foto: Beta/AP)

Nije ga bilo protiv Senegala (3:0), možda se vrati u Katar za četvrtfinale sa Francuskom, ali pitanje je da li je i koliko Rahim Sterling spreman za fudbal posle haosa koji je preživeo zbog pljačke porodične kuće u Engleskoj.


SVETSKO PRVENSTVO Od 20 časova Portugalija igra protiv Švajcarske, dželata Srbije. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.93.


Naoružani pljačkaši odneli su gotovinu, satove i nakit u vrednosti od oko 350.000 evra, a Sterlingu je od svega preča – bezbednost porodice. “San” otkriva, iz izvora bliskog igraču Mančester sitija, da “nema šanse da se vrati na Svetsko prvenstvo u Kataru dok njegovi najbliži ne budu 100 odsto sigurni”.

Iz kuće su nestale sve vredne stvari. Pljačkaši su odneli sve što su mogli. Čini se da je pljačka dobro isplanirana – preneo je izvor blizak istrazi, čim se saznalo za krađu.

Policija je potvrdila da su iz kuće ukradeni nakit i satovi.

Trenutno istražujemo pljačku. Policija je kontaktirana nešto pre 21 sat, 3. decembra, kada su stanari došli kući i ustanovili da je veći broj stvari ukraden, uključujući i nakit i satove. Istraga i istražne radnje su u toku. Nije bilo nikakve pretnje nasiljem, ali je ustanovljeno da je ukraden veći broj stvari – navedeno je u saopštenju policije.

Engleska i Francuska sastaju se u četvrtfinalu Mundijala u subotu 10. decembra u 20.00.

PREPORUČUJEMO:

Ključne bitke u istorijskom duelu Engleske i Francuske

MUNDIJALSKE POSLEDICE Dve ostavke posle Katara, promena i u Nemačkoj

 

1 komentar

1 komentar

  1. Sladjan

    06.12.2022. at 14:02

    Pa šta je to nedeljna plata,…..isto ko nas čovek kada izgubi 1000 dinara!!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.