Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PLJUŠTE TUŽBE Pola Superlige na tapetu FS Srbije, Vučelić mora na saslušanje, Vazura prijavio Javor, tu je i Zvezda…

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Milorad Vučelić na tapetu FS Srbije (Foto: Starsport)

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je nekoliko postupaka protiv superligaških klubova i pojedinaca. Uglavnom zbog komentarisanja suđenja posle utakmica 16.kola.


ITALIJA Od 20.45 Dejan Stanković se vraća na mesto uspeha. Inter dočekuje Sampdoriju, a kvota na igru GG u kladionici MaxBet je 2.05.


Minula runda donela je burne utakmice u Nišu, Beogradu i Subotici. Kubovi i pojedinci su protestovali na odluke arbitara, pa je FS Srbije zarad zaštite svog kadra i zvaničnih lica pokrenuo niz poteza.

Pored nekoliko postupaka koji su pokrenuti, zatraženo je i izjašnjenje od predsednika Partizana Milorada Vučelića koji je dužan da obrazloži izjave posle meča sa Javorom (3:3), posebno komentarisanje suđenja Andrije Stojanovića i saradnika. Posle susreta sa Ivanjičanima oglašavao se i klub iz Humske, saopštenjima uperenim protiv arbitara i Sudijske komisije FSS.

Posle prijave Aleksandra Pivića direktora takmičenja na inicijativu Dejana Filipovića prvog čoveka Sudijske komisije, predstavnici Partizana moraće da se konkretnije izjasne oko optužbi iznetih u formi klupskog saopštenja.

Finansijska kazna takođe preti i Crvenoj zvezdi. Klub iz Ljutice Bogdana u zvaničnim pismima i odgovoru Partizanu bavio se sudijama. Na tapetu disciplinaca se našao i Javor koji je reagovao na saopštenje Partizana, a nekoliko dana kasnije direktor crno-belih Miloš Vazura je podneo disciplinsku prijavu protiv Ivanjičana.

Na listi će se naći i Nikola Simović predsednik Spartaka koji će da odgovara zbog navoda dostavljenih u klupskom saopštenju posle remija Spartaka sa ekipom Mladosti (1:1).

Pokrenut je postupak i protiv Aleksandra Pejovića veziste Radničkog zbog izjave povodom događanja na meču sa Zvezdom. Na kraju usledile su prijave protiv Vojvodine i Crvene zvezde zbog navijačke pirotehnike na tribinama. Zvezdine pristalice su u dva navrata aktivirali pirotehnička sredstva i na “Karađorđu” i na Čairu, dok su pristalice Voše to radili u derbiju sa beogradskim crveno-belima.

PREPORUČUJEMO:

TRN U OKU Svet obišla koreografija navijača Ferencvaroša protiv Monaka, na slici samo grb Zvezde, očigledno ih boli pala zastava… (FOTO)

EVROLIGA Turski derbi u znaku Srba! Gudurić i Micić brojali do 19

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.