Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

POBESNEO Murinjo sačekao Tejlora na parkingu i izvređao i sudiju i UEFA… Nije sačuvao ni medalju (VIDEO)

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Žoze Murnjio bio je izuzetno ljut (Foto: Beta/AP)

Burna, teška utakmica ponekad i za gledanje i posebno za suđenje. Na kraju, posle jedanaesteraca, Sevilja je potvrdila da je kraljica Lige Evrope, dok su u Romi bili besni na arbitre. Posebno Žoze Murinjo, koji je na stadionu u Budimpešti, na parkingu, sačekao Engleza Antonija Tejlora…


ROLAN GAROS Ečeveri se u četvrtak (11:00) sastaje sa De Minaurom, a u MaxBetu kvota na keca je 2.00.


Portugalac je prvi put u karijeri izgubio neko finale u Evropi, a ljutnju je iskalio na Tejloru. Čim ga je video krenule su salve uvreda…

Ti si jeb*** sramota – ponovio je Murinjo nekoliko puta Englezu.

Ljutog Murinja pokušao je da zagrli i smiri predsednik Sudijske komisije UEFA, Italijan Roberto Roseti. Nije vredelo, trener Rome ga je odgurnuo:

Bio si u dogovoru sa njima.

Portugalski trener pokazivao je Rosetiju snimak na mobilnom telefonu, a posle utakmice imao je i poruku da je “sudija delovao kao da je Španac”, kao i “vraćamo se kući mrtvi zbog nepravde”.

Manolo Agilar je u emisiji “El Largero” na španskom radiju Kadena SER naglasio da je Murinjo uzvikivao i “jeb*** UEFA, jeb*** UEFA!”.

Pogledajte kako je sve izgledalo u Budimpešti, na parkingu stadiona…

Trener Rome, inače, nije zadržao srebrnu medalju iz Budimpešte. Pogledajte šta je uradio sa njom…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.