Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

Počela 65. Zlatna rukavica!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Bokserski savez Srbije

Mečevima kvalifikacija u Novom Pazaru je i zvanično počela tradicionalna 65. Zlatna rukavica. Dvorana “Pendik” ugostila je boksere, koji će se boriti za zlata u deset težinskih kategorija. Ulaz u dvoranu je besplatan sva tri dana.


ABA LIGA: Srpski derbi u dvorani “Hala sportova Ranko Žeravica”. Kvota naše kladionice na igru HOT62 za utakmicu od 19.00 između Mege i Borca je 2.15.


– Spremno čekamo mečeve. Tradicija turnira je velika i dodatno obavezuje. Imali smo odlične pripreme u Novom Pazaru. Sada je vreme i da se pokažemo u najboljem izdanju. Glavni rival u mojoj kategoriji je predstavnik Moldavije, ruska škola boksa. Nastupam za klub iz ovog grada i to će mi biti dodatni motiv. Verujem da će publika u subotu ispuniti dvoranu Pendik do poslednjeg mesta – poručio je Almir Memić, reprezentativc Srbije, bronzani sa Evropskog prvenstva u Poreču, za mlade seniore.

Turnir organizuju Grad Novi Pazar i Bokserski savez Srbije, uz tehničku podršku lokalnog Sportskog saveza i Ustanove za sport Novi Pazar. Polufinala su na programu u subotu od 19.00, a finalni mečevi zakazani su u istom terminu u nedelju. Televizija “Arena fight” će prenositi sve mečeve.

Predsednik žirija Zlatne rukavice, je legenda srpskog i jugoslovenskog boksa Mirko Puzović.

PROČITAJTE JOŠ:

JUNAK, SPASILAC, PRINC NA BELOM KONJU Zvezdi bilo potrebno osnovno, Ivanović joj doneo mnogo više!

Srpski napad u TOP 6, samo jedna odbrana slabija

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.