Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

POČEO US OPEN Nema Novaka, nema ni draži, Srbija već ostala bez jednog predstavnika

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Filip Krajinović (Foto: Starsport)

Nema Novaka Đokovića na US Openu, a samim tim, nema ni draži ne samo za ovdašnje, već i za svetske poklonike tenisa. Prvog dana takmičenja, na teren je izašao jedan srpski teniser i odmah završio učešće.

Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će Drejper i Rusuvori da odigraju manje od 40 gemova.

To je Filip Krajinović, 44. igrač sveta, koji je izgubio od za 24 pozicije bolje plasiranog Australijanca Aleksa De Minora – 5:7, 2:6, 3:6.

Krajinović je ponovio stare boljke u igri na brzim podlogama, kao što je njujorški beton. Već u uvodu meča je oduzeo servis gem rivalu, koji mu je ubrzo uzvratio, ali je Somborac još dva puta bio odličan na servis Australijanca. Međutim, tri puta nije uspeo da sačuva prednost brejka. Na kraju, u setu u kojem je viđeno čak sedam brejkova, bolje se snašao De Minor.

Drugi set je prošao u apsolutnoj dominaciji australijskog tenisera, a Krajinović je u trećem najavio da bi mogao da produži meč. Ipak, ponovio je slabosti iz prvog seta. Ponovo je u prvom gemu napravio brejk, alimi dozvolio da mu protivnik dva puta uzvrati i mirno privede meč kraju.

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.