Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

POČINJE NOVA SAGA Bogdanović govorio o Jokiću i reprezentaciji: Ima još vremena da odluči…

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Bogdan Bogdanović (Foto: Starsport)

Uspešno je odradio posao u NBA ligi, osvojio je titulu i nema sumnje da je umoran posle svega. Zbog toga se ponovo postavlja pitanje da li će popularni Džoker da se odazove nacionalnom timu.


PALAKANESTRO: Kvota kladionice MaxBet na igru H1 (+5.5) za utakmicu Armani – Virtus je 1.90. Početak meča je zakazan za 20.30.


U toku je “BB kamp” čiji je organizator proslavljeni košarkaš, Bogdan Bogdanović, a koji je održava u Beogradu. Tim povodom je popularni Bogi govorio za medije, a između ostalog, pričao je još i o tome kako provodi odmor, reprezentaciji Srbije i Nikoli Jokiću.

– Video sam prijatelje, rodbinu, za šta nemam mnogo vremena tokom sezone. Tako trošim vreme kog malo imam – rekao je on za “RTS”.

Potom se osvrnuo na Nikolu Jokića koji je takođe trenutno u Srbiji, tačnije u Somboru, gde odmara od naporne NBA sezone:

– Ima tih momenata. Jokiću je verovatno još veće opterećenje, ipak je on svetska zvezda. Osvojio je NBA titulu. Ne voli on to toliko, mislim da je njemu malo teže – ističe Bogdanović, koji se osvrnuo i na to da je Jokić tek sada znatno zapaženiji u medijima u SAD.

– Verovatno zato što nismo odrasli tamo, možda zbog nekih drugih stvari, ali mislim da je to bolje po nas, jer imamo više prostora za dokazivanje.

Bogdanović je bio upitan i da li će Jokić da se odazove nacionalnom timu:

– Nismo još pričali. Ima vremena, on će sam da donese odluku. Nadamo se da će igrati.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.