Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POČINJU PREGOVORI Poznato fudbalsko ime stiže u Humsku! Da li je ovo novi trener crno-belih?

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Stadion Partizana (Foto: Starsport)

Iza kluba iz Humske ostala je još jedna neuspešna sezona. “Parni valjak” olako je prokockao prednost od pet bodova u odnosu na “večitog” rivala i tako petu godinu zaredom ostao bez titule.


ABA LIGA: Partizan sutra od 18:30 dočekuje Crvenu zvezdu, a kvota na pobedu crno-belih u MaxBet kladionici je 1.65.


Doskorašnji trener Partizana, Aleksandar Stanojević, podneo je ostavku posle poraza u finalu Kupa Srbije. On je, navodno, najavio upravi kluba da će do toga doći ukoliko ne osvoji titulu sa crno-belima.

Klub iz Humske ekspresno se bacio u potragu za novim rešenjem na klupi. Kako Žurnal saznaje, najbliži da nasledi Stanojevića trenutno je Marko Simone. Italijan će danas da doputuje u prestonicu Srbije na pregovore sa upravom.

Interesovanje sa obe strane postoji i vrlo je verovatno da ćemo od naredne sezone na klupi “parnog valjka” da gledamo bivšeg fudbalera Milana, Pari Sen Žermena i Monaka.

Za razliku od uspešne igračke karijere, Simone se nije baš najbolje snašao u trenerskim vodama. U proteklih deset godina radio je u Francuskoj (Monako, Tur, Laval, Šateru), Švajcarskoj (Lozana), Tunisu (Klub Afrikain), Tajlandu (Račaburi) i Maroku (Mohamedija).

PROČITAJTE JOŠ:

NOĆNO SAOPŠTENJE ZVEZDE Gađali su nas kesama punim pljuvačke… Da li treba da “poklonimo” titulu najtrofejnijem treneru?

OBRADOVIĆ: Kakvu sliku smo poslali u svet? Mediji, napišite ko podgreva strasti, a ko ih stišava!

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.