Budimo u kontaktu

ENGLESKA

PODRHTAVA OLD TRAFORD Mančester želi fudbalera Reala koji je pet puta osvojio Ligu šampiona (FOTO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Kristijano Ronaldo je igrao sa Kazemirom u Realu (Foto: Beta/AP)

Početak iz košmara za Mančester junajted. Posle dva kola izabranici Erika ten Haga imaju isto toliko poraza i nalaze se na poslednjem mestu na tabeli. Ovako loša situacija nije viđena 30 godina.


ARGENTINA: U sredu od 21:30 igraju Njuels – Lanus, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2. 


Jasno je da je pod hitno potrebno pojačanje, a ono je nađeno u Realu. Kako prenose mediji sa Ostrva, “crveni đavoli” žele da dovedu Kazemira. Brazilski defanzivni vezista dres Madriđana nosi od 2013. godine.

Bio je deo istorijskih uspeha Reala, a pomenimo da je samo Ligu šampiona osvajao pet puta. Trebalo bi nam mnogo vremena da nabrojimo sve njegove pehare.

Na Old Trafordu žele da zadrže Kristijana Ronalda, a nedeljama traju nagađanja gde će Portugalac da nastavi karijeru. Čelnici kluba su izvadili “keca iz rukava” jer ukoliko dovedu njegovog saigrača iz Reala misle da će ga privoleti da ostane.

Kazemiro je rođen 1992. godine, a karijeru je počeo u Sao Paulu. Potom se preselio u Madrid. Ugovor sa šampionom Španije i Evrope ima do juna 2025. godine. Vrednost na tržištu mu je 40 miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Stanković u Haifi rekao da igrači Makabija imaju brzinu i lukavstvo, a potom odgovorio na izjavu fudbalera Partizana

Dve i po godine proveo u Partizanu, potom otišao u Bolton, a sada je potpisao za drugoligaša

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.