Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PODRŠKA “Grobari” ispunjavaju stadion na Banovom brdu, a imaju i jasnu poruku

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Navijači Partizana (Foto: MaxBet Sport)

Utakmicama 30. kola završava se ligaški deo Superlige. Jedan od derbija igra se na Banovom brdu gde se sastaju Čukarički i Partizan.


Na meču R. Sosijedad – Almerija, naša kladionica nudi kvotu 1.93 za igru 1-1.


Crno-beli će da imaju podršku svojih navijača koji ispunjavaju tribine. Iako bojkotuju utakmice na svom stadionu, oni su došli na Banovo brdo. Oni su na ogradi okačili i poruku; “Uprava napolje! Južna tribina”!

Biće to značajno za trenera Igora Duljaja koji je prethodna dva meča na ovom stadionu izgubio identičnim rezultatom 1:0. Utakmica počinje u 19:15.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.