Budimo u kontaktu

EVROLIGA

PODRŠKA NE JENJAVA Pogledajte kako navijači Crvene zvezde bodre košarkaše u Milanu (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Printscreen

Košarkaši Crvene zvezde u Milanu igraju protiv Olimpije u 23. kolu Evrolige. Crveno-beli su izgubili prethodna tri meča i nadaju se prekidu loše serije.


NBA: Od 1:30 igraju Njujork – Majami, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.15.


Njih u Italiji bodre navijači, koji su u Milano došli u velikom broju. Napravili su atmosferu kao da se igra u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Podrška ne jenjava, a to se vidi na snimku koji je pred vama. Ipak, košarkaši u prvom poluvremenu ne igraju na željenom nivou, ali sledi još 20 minuta.

PROČITAJTE JOŠ:

MILANO KAO BEOGRAD Zvezda će da ima veliku podršku navijača u “gradu mode”! Evo kako izgleda njihov ulazak u čuvenu dvoranu (VIDEO)

PROMENA U ŽELEZNIKU FMP ostao bez najboljeg igrača, ali je zamena ekspresno stigla!

2 Komentara

2 Comments

  1. Pjer

    02.02.2023. at 21:28

    Jbt sta rade ljudi nisu normalni kako navijaju,sretne vam rane junaci

    • Крцун Звезда Тито - једна секта!

      02.02.2023. at 22:36

      А шта раде Крцунови потомци,навијачице звезда IDEA ZAGREB? Просветли нас турски коњаниче

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.