Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

POGLED U NEBO Evo kakvo vreme očekuje Zvezdu i “delije” u odlučujućem meču za plasman u Ligu šampiona

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Fudbaleri Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Biće, makar delimično, po onoj navijačkoj pesmi: Po zimi, kiši, suncu, snegu ili košavi. Doduše sunce je isključeno, jer meč počinje u 21 sat, isključen je i sneg jer ko je video u Srbiji sneg u avgustu, baš kao i zimu… Ostaje kiša.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Mogu li crveno-beli do brzog gola? Kvota kladionice MaxBet na igru 1-1 u meču Crvena zvezda – Makabi (21:00) je 2.85.


Kakvo vreme očekuje Zvezdu i “delije” u odlučujućem meču sa Makabijem, za plasman u Ligu šampiona? Prognoza kaže – kiša uz grmljavinu. Trebalo bi da stane na oko dva sata pre početka utakmice, a onda da počne u 21 sat. Potom se očekuju i grmljavine.

– Oblačnost s kišom, plјuskovima i grmlјavinom koji će povremeno biti intenzivniji sa područja istočne Srbije, Pomoravlјa, Šumadije i južnog Banata premeštaće se dalјe na sever i severozapad, pa se i na području Beograda u toku prepodneva povremeno očekuju intenzivnije padavine uz količinu od 20 do 30 mm za 3 h, lokalno i više – upozorava RHMZ. – Danas se na području Srbije mestimično očekuju intenzivniji plјuskovi sa grmlјavinom uz količinu padavina od 20 do 50 mm, lokalno i više.

Podsetimo, Crvena zvezda je izgubila u Haifi s 3:2, a sve karte za revanš meč su rasprodate. Očekuje se 50.000 navijača na stadionu “Rajko Mitić”.

Foto: Printskin/RHMZ

PROČITAJTE JOŠ:

“Kalašnjikov” puca pravo u srce… Čuveni hit “razvalio” Jokića i Marjanovića (VIDEO)

KORAK DO SNA Neočekivani problem za Stankovića uoči revanša!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.