Budimo u kontaktu

ABA LIGA

POJAČANJE Dan posle meča sa Zvezdom, MZT doveo Amerikanca! Šuter stiže iz Francuske

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Kiandre Kuk dok je igrao u Mađarskoj (Foto: Printskrin/Jutjub)

Uvek se sa poslednjeg mesta teško vidi opstanak, ali u MZT ne gube nadu. Ima još mnogo da se igra, optimizam i dalje stanuje u Skoplju.


ŠPANIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Atletik Bilbaa protiv Osasune je 1.73. Meč počinje u 21:00.


Potrebno je da se tim dodatno pojača. I u klubu rade na tome.

Tokom ponedeljka u Skoplje stiže novi igrač. Dan posle meča sa Zvezdom MZT je doveo Amerikanca… Bek šuter stiže iz Francuske. Zove se Kiandre Kuk (25) i od njega se očekuje da bude značajan faktor u igri ovog kluba.

Posle završetka koledža Misuri nije draftovan 2020. godine, ali je uspeo da potpiše za Šarlot. Ipak, saradnja sa Hornetsima je završena posle trening kampa. U Evropu dolazi sledeće godine. Prva stanica bio mu je mađarski Sedeak, a ovu sezonu započeo je kao član kluba ADA Bloa, koji se takmiči u najvišem rangu Francuske.

Trebalo bi da Kuk predstavlja značajno pojačanje za tim Dragana Nikolića.

PROČITAJTE JOŠ:

NOVA META Partizan “naciljao” pojačanje u reketu! Izbor pao na MVP-ja Lige šampiona (VIDEO)

https://www.maxbetsport.rs/odlazak-legende-preminuo-najbolji-strelac-u-istoriji-brazilske-serije-a-409013/

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.