Budimo u kontaktu

NBA LIGA

Pokuševski: Navijam za Partizan, pratim utakmice kada mogu

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Aleksej Pokuševski (Foto: Beta/AP)

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski igra drugu sezonu u Oklahomi. Stekao je dosta iskustva i ove sezone igra sve bolje.


LIGA ŠAMPIONA: U sredu od 21 igraju Benfika – Ajaks, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.85. 


Ovaj 20-godišnji Novosađanin je kao mlad otišao u Olimpijakos, a od 2020. je u najjačoj ligi sveta. Njega više ne zanima povratak u Evropu.

Ne, nisam nijednog trenutka razmišljao o povratku u Evropu, nema razloga. Pročitam tu i tamo komentare Partizanovih navijača ili objave u kojima me označe na Instagramu ili Tviteru. Jesam navijač Partizana i pratim svaku utakmicu kada mogu, navijam, ali i dalje je sve podređeno NBA ligi i nema drugih razmišljanja i planova – rekao je Pokuševski za sajt Nova.

Prošlog leta nije hteo da igra za reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama za Olimpijske igre. Ostaje da se vidi da li sadašnji selektor Svetislav Pešić može da računa na njega za Evropsko prvenstvo koje se igra ove jeseni.

Pešić i ja smo već pričali preko telefona, rekao je da će doći u Ameriku u nekom trenutku, ne zbog mene, nego i zbog nekih drugih razgovora. Rekao je da će biti dobro da malo popričamo, ako bude usput da se vidimo. Uzbuđen sam stvarno zbog toga i srećan sam zbog prilike da pričam sa jednom takvom legendom – istakao je Pokuševski.

PROČITAJTE JOŠ:

Pešić o strancima u srpskoj reprezentaciji: Postoje dva uslova

PARTIZANU NEDOSTAJE “PARTIZANŠTINA” Pogledajte ponašanje Novice Veličkovića posle poraza u Nišu (VIDEO)

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.