Budimo u kontaktu

ATP

POLEMIKE Marka objasnila zbog čega je Đoković najbolji ikad… Šokantno glasanje u anketi i sjajni komentari

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Novak Đoković uživao je i u ponedeljak u trijumfu u Parizu (Foto: Beta/AP)

Muku muče oni koji ne mogu da svare da je Novak Đoković, po svim parametrima, teniski kralj svih vremena. Naći će neki sumanuti razlog, pisati neverovatne budalaštine kao u tekstu koji je MaxBet Sport objavio, ali šta god da kažu – nemoćni su. Ostali su bez poslednjeg argumenta jer Nole ima i više trofeja i bolji međusobni skor u epskim bitkama sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.


NBA, FINALE: Da li Nagetsi osvajaju prsten? Kvota naše kladionice na pobedu Denvera protiv Majamija (02:30) je 1.30.


Zanimljiv tekst objavila je Marka, navodeći 12 razloga zbog kojih je Srbin najbolji teniser svih vremena…

Novak Đoković stavio je tačku na raspravu ko je GOAT tenisa. Neki će da nastave da se drže elegancije Rodžera Federera, drugi svih trofeja Rafaela Nadala na šljaci i Rolan Garosu, ali brojke govore same za sebe i čine Noleta najboljim igračem koji je držao reket.

DOLAZE VIMBLDON I JU-ES OPEN

Marka zna da Đoković još nije rekao sve po pitanju gren slem trofeja, za razliku od Federera i najverovatnije Nadala:

– Njegova titula na Rolan Garosu ga čini najuspešnijim teniserom na Gren slem turnirima. Srbin ih sada ima 23 i više nije izjednačen sa povređenim Rafaelom Nadalom. Rodžeru Federeru, koji je već u penziji, ostalo je 20. Đoković osvajanje najvećeg turnira mocže da nastavi i na travi Vimbldona i na betonu Ju-Es Opena…

Nabrojao je čuveni španski sportski medij sve neverovatne rekorde teniskog vladara i na kraju postaivo anketu. Rezultati su šokantni i pokazuju koliko Špance boli Srbin. Među 47.921 onih koji su kliknuli (anketa završena) čak 86 odsto smatra Nadala najboljim, 11 Federera, a samo 3 odsto Đokovića?!

VELIKA JE GLUPOST NEGIRATI EVIDENTNO

Zanimljivi su i komentari ispod svega. Tu se čitaoci u ogromnoj većini slažu sa objavljenim tekstom…

Čak 97 od 100 čitalaca Marke negira ono što je evidentno…Velika je glupost negirati ono što je jasno… Hvala ti što postojiš, Nole… Kako neko može da bude toliko glup i stavi Đokovića na treće mesto… neki su od najbolje ocenjenih među 147 komentara.

Uz sve rekorde, Đokoviću pre godinu i po dana nisu dozvolili da igra u Australiji jer nije želeo da se vakciniše. Zna se i kako je vraćen sa Ju-Es opena, kada je nehotično lopticom pogodio sutkinju, a ona pala kao da je “upucao”…

Mnogima je pokvario zabavu, ali koliko god ih bolela neverovatna teniska dominacija i to u eri Nadala, Federera, Mareja, Del Potra… mogu samo da skinu kapu pred večnim teniskim kraljem.

1 komentar

1 komentar

  1. tomas

    tomas

    12.06.2023. at 17:17

    Najveci razlog zasto je Nole najbolji je to ato na svim grend slem podlogama ima bar po 3 trofeja za razliku od Nadala kome je slabost trava i Federera koje je sljaka slabija podloga

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.