Budimo u kontaktu

EVROLIGA

POLONARA POTPISAO Nesuđeno pojačanje Zvezde, prvi Italijan u istoriji svog novog kluba

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Akile Polonara (Foto: Beta/AP)

Malo je nedostajalo da stigne u Beograd, ali sve što se izdešavalo u poslednjih desetak dana doprinelo je da promeni smer. Italijanski košarkaš Akile Polonara poptisao je ugovor sa litvanskim Žalgirisom do kraja ove sezone, objavio je klub. Polonara je tako postao prvi Italijan u istoriji slavnog litvanskog kluba.


ACB LIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Fuenlabrade protiv Đirona je 2.00. Utakmica počinje u 18.00.


Krilni centar stiže iz Anadolu Efesa, gde je počeo sezonu, međutim nije imao previše prostora kod trenera Atamana pa je razlaz bio pitanje trenutka poslednjih nedelja.

Italijanski reprezentativac je bio i želja trenera Zvezde Duška Ivanovića sa kojim je sarađivao u Baskoniji, ali zbog komplikacija između crveno-belih i Evrolige dolazak Polonare nije bio realan.

On je drugi igrač koji je za kratko vreme pojačao roster litvanskog tima. Pre njega, takođe iz redova Efesa, Žalgiris je doveo Ajzeu Tejlora, njega kao zamenu za teže povređenog Kinana Evansa, najboljeg strelca ekipe ove sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

BEZ PREDAHA Ovo je Zvezdin zgusnut plan do meča sa Realom

JEDINO PRAVEDNO Sudija koji je oštetio Zvezdu protiv Barselone žestoko kažnjen! Evo kakvu je odluku donela Evroliga

3 Komentara

3 Comments

  1. J.Ć.V.M.GLOD**ARSKU

    07.01.2023. at 17:37

    JBG! NAMONTIRAO NAS MURATT OBRADOGLU! SLI PAĐTI DELIJA I ZNA I KO JE I KAKO I ZAŠTO PRIPUCAO U DELIJSKO SRCE S LEĐA!!!

    • StojSha

      StojSha

      07.01.2023. at 19:32

      Хахахахах, колико си ти оболео бато. 😀
      Узми 💊, узми две, три. 🙂

  2. Milos Rankovic

    07.01.2023. at 19:14

    Sta je sa fer plejom ovi potpisase dva igraca za dva dana a duguju pare dva igrace yo su pisali novinari.ok idemo dalje videcete utorak sta vas ceka mi mali cemo unistiti ovu smrdljivu i laznu ligu.ej evro liga a glavni amerikanac dace bog da vas potopi sve amerikance kad cujem mesto lose u americi meni drago i mnogo lepse se zivi sto manje amera to lepse

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.