Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

POLUFINALE NA VIDIKU Maksimalna pobeda odbojkašica Jedinstva u Kupu izazivača

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Branka Tica (Foto: CEV)

Odbojkašice Jedinstva pobedile su u Staroj Pazovi Porto sa 3:0 (25:18, 25:23, 27:25), u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa izazivača. Srpski tim predvodila je Branka Tica sa 19 poena, Isidora Kockarević i Tamara Miljević postigle su po devet, a Mina Dragović osam.


EVROLIGA: U četvrtak od 20:30 igraju Olimpija Milano – Crvena zvezda, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.65.


U ekipi Porta najefikasnija je bila Kjara Holt sa 22 poena, dok je Viktorija Pinto dodala sedam.
Revanš je na programu 9. februara u areni Dragao u Portu.

Pobednik tog duela igraće u polufinalu protiv boljeg iz meča belgijskog Beverena i Lugoža iz Rumunije. Polufinalne utakmice na programu su 22. februara i 1. marta.

PROČITAJTE JOŠ:

SEHA LIGA Partizan izgubio u Skoplju (VIDEO)

KUP ITALIJE Jović prekinuo post i odveo Fjorentinu u polufinale! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.