Budimo u kontaktu

ABA LIGA

POLUVREME Atomska košarka u “Pioniru”! Zvezda pleše po notama Kampaca, ali protivnik ima odgovor

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Fakundo Kampaco se razigrao posle nešto slabijeg početka utakmice (Foto: Starsport)

Beogradska publika je u prilici da gleda atraktivnu igru na parketu, a što je za nju još važnije, crveno-beli su za sada bolji rival. Ipak, predstoji im još posla kako bi na kraju došli do bodova.


NBA LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Atlante u Čikagu protiv Bulsa je 2.00. Utakmica počinje u 02.00.


Okončano je prvo poluvreme u derbiju 16. kola ABA lige između Crvene zvezde i Cedevita Olimpije. Ekipe su se sastale u dvorani “Aleksandar Nikolić”, a posle 20 minuta igre vodi domaća – 55:49.

Kao što može da se vidi pogledom na rezultat, igra se veoma efikasno, sa puno pogođenih trojki. Gostujući tim ih je pogodio čak 11! Ipak, zahvaljujući kvalitetnom skoku u napadu, Zvezda ne samo što je uspela da održi korak za zahuktalim protivnikom, već i da stekne najubedljivije vođstvo u dosadašnjem toku susreta.

PROČITAJTE JOŠ:

JUNAČKO SRCE Zvezda ima dvojicu igrača među hrabrijima u Evroligi! Evo i zbog čega (VIDEO)

Drugi remi Partizana istog dana, Lutovcu poništen čist gol, Natho “pocrveneo”

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.