Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

POLUVREME Borac pružao dobar otpor u većem delu! “Bledi” crno-beli ih slomili u finišu!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Željko Obradović (Foto: Starsport)

Izabranici Željka Obradovića nalaze se na korak od plasmana u polufinale Kupa Radivoja Koraća. Posle prvih 20 minuta, crno-beli vode protiv Borca sa 47:30.


ARGENTINA: Kvota na pobedu San Martina protiv Atenasa u MaxBet kladionici je 1.62.


Igrači koje sa klupe predvodi Siniša Matić, ušli su rasterećno u ovaj duel što se moglo videti i po rezultatu posle prvih sedam minuta (12:12). Tim iz Zemuna oslonio se na šut za tri poena i individualni kvalitet Balmazovića i Brankovića koji su u sjajnom raspoloženju odigrali prvo poluvreme.

Serijom 10:0 u finišu prvog kvartala Partizan je nagovestio da bi rutinski mogao da reši ovaj meč već u prvom poluvremenu, ali do toga nije došlo. Svaki put kada bi crno-beli došli do dvocifrene prednosti, Borac bi odgovorio poenima za tri poena (6/12 na tri minuta pre kraja).

Ekipa Željka Obradovića uspela je uz puno muke da u finišu prvog poluvremena stigne do velikih plus 17, koji će najverovatnije ostati nedostižni za ekipu iz Zemuna.

ILIEV ZA MAXBET SPORT Predstojeći derbi ne rešava prvenstvo!

ŠTA JE SAD OVO? Nemanja Vidić u nedelju igra za Mančester junajted protiv Lidsa! Oglasio se i Rio Ferdinand…

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.