Budimo u kontaktu

EVROLIGA

POLUVREME Zvezda ispustila vođstvo, Real ima “+11” na pauzi – sjajna druga četvrtina za Teodosića (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Miloš Teodosić protiv Real Madrida (foto: Starsport)

Iako je otvorila utakmicu na najbolji mogući način, Crvena zvezda je na pauzu otišla sa zaostatkom. Real Madrid posle prvih 20 minuta vodi protiv crveno-belih u Areni sa 45:34.


BUNDESLIGA: Volfzburg – Bajern Minhen (sreda 20.30), kvota na pobedu gosta u kladionici Maxbet iznosi 1.38


Imao je domaćin seriju od 7:0 na početku meča, ali se onda Real Madrid konsolidovao i uspeo da preokrene rezultat do poluvremena. Konstantno su igrači madridskog kluba napadali Majka Tobija i Marka Simonovića, te su lagano dolazili do poena.

Fenomenalnu drugu četvrtinu odigrao je Miloš Teodosić, ali je očigledno nedostajala podrška saigrača. Naime, iskusni plejmejker je u drugoj deonici postigao 13 poena i praktično je sam nosio tim Janisa Sferopulosa.

U redovima gostiju najefikasniji je bio Vinsent Poarje sa 12 poena i jednom asistencijom. Zvezdu je predvodio Teodosić, koji je pored pomenutih 13 poena upisao i dve asistencije. Pratili su ga Adam Hanga sa osam i Luka Mitrović sa šest poena.

2 Komentara

2 Comments

  1. Čović zlo

    19.12.2023. at 19:57

    Tovari sektu

  2. Coki vas Ćoki

    19.12.2023. at 20:12

    Napred FMP.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.