Budimo u kontaktu

EVROLIGA

POLUVREME Partizan gazi, ali oprez! Asvel je poznat po velikim preokretima

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Džejms Naneli se "aktivirao" protiv Asvela (Foto: Starsport)

Odlično igraju crno-beli za sada. U tome im umnogome pomaže gromoglasna podrška sa tribina. Taktički izgledaju vrlo solidno, ali potrebno je još dosta toga da se uradi da bi se na kraju ostvario trijumf.


NBA LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Denvera protiv Nju Orleansa sa sedam ili više poena razlike (H1 +6.5) je 1.88. Utakmica počinje u 04.00.


U toku je utakmica 22. kola Evrolige između Partizana i Asvela. Ekipe su se sastale u dvorani “Štark arena”, a posle 20 minuta igre vodi domaća i to sa 50:36.

Crno-beli su vrlo rano pokazali da su bolji protivnik i zahvaljujući visokim procentima šuta uspeli da izgrade vođstvo dvocifrenom razlikom, Prvo je Kevin Panter krenuo sa svojim minijaturama, a tamo gde je on stao nastavio je Dante Eksum. Prosto, francuski tim nije imao rešenja za napadačke bravure “parnog valjka”.

Istina, uspeo je nekoliko puta da smanji zaostatak, malo i da pripreti, ali je sve to bilo kratkog daha. Džejms Naneli se tada ukazao Partizanu, pogodio je dve uzastopne trojke i tako doneo maksimalnih plus 17 u završnici druge četvrtine.

Pomalo je pokvario čitav utisak Nando De Kolo koji je uzvratio na identičan način i tako za nijansu smanji zaostatak Asvela, koji je poznat po tome da ume u drugom poluvremenu da se vrati iz ubedljivih minusa.

PROČITAJTE JOŠ:

VILDOZA ZA ITALIJANSKE MEDIJE: Da igram kod vas? Nikad ne reci nikad, imam i italijanski pasoš, ali…

SAZNAJEMO Vojvodina postigla dogovor sa Italijanima, ali onda se pojavio problem!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.