Budimo u kontaktu

ABA LIGA

POLUVREME Partizan ponovo u problemu! Mora bolje ukoliko želi da ostane u seriji

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Detalj sa meča SC Derbi - Partizan (Foto: SC Derby / Filip Roganović)

Većim delom prvog poluvremena su Podgoričani bili u vođstvu. Oni su kontrolisali meč i bili dosta bolji od Beograđana. Uprkos tome, nisu uspeli da na veliki odmor odu sa prednošću.


NBA LIGA: Kvota kladionice MaxBet na igru H21 za utakmicu između Denvera i LA Lejkersa je 2.25. Početak meča je zakazan za 02.30.


U toku je druga utakmica plej-ofa ABA lige između SC Derbija i Partizana. Ekipe su se sastale u dvorani “SC Morača”, a okončano je prvo poluvreme posle kojeg je rezultat nerešen – 40:40.

Podgoričani izgledaju mnogo više organizovano od crno-belih, koji skoro ništa ne mogu da pogode sa distance. Gosti su za sada ubacili dve trojke iz 11 pokušaja, što je veoma loših 18.2 odsto uspešnosti.

Samim tim, odbrana SC Derbija se drastično skupila, a igrači gostiju su često ostavljeni sami van linije 6.75 metara. Jednostavno, pristup reketu domaćih je bio skoro nedostupan. Zbog toga su oni većim delom prvog poluvremena bili u vođstvu.

Da tako ne bude, postarao se Danilo Anđušić koji je za kratko vreme uradio dosta toga na terenu. Povezao je četiri poena, iznudio faul u napadu i zahvaljujući njegovoj roli, Partizan je izborio egal.

PROČITAJTE JOŠ:

“ORLIĆI” RANO LETE Očajan start Srbije na EP, evrogol Petrovića ublažio blamažu protiv Slovenije (VIDEO)

SAŠA OBRADOVIĆ ZA MAXBET SPORT Tu mi je Zvezdino odelo! Razmišljam gde da ga upotrebim (VIDEO)

2 Komentara

2 Comments

  1. AJMO NEBO PO IVIŠIĆA I MEGIJA

    18.05.2023. at 20:02

    Sudije kradu Crnogorce besomučno,pa za Boga miloga neznaaju. Da je na pošteno sad bi bilo 10-12 razlike za Podgoričane. SRAMOTA Jbt, SRAMOTA,da na ovaj i ovakav način neko štiti GUZ*EVE MURATA YAYAROGLUA! Čemu ovakva ABALIGA?! Pa ovo je kao fudbalska liga Srbije! Sramno! Niko normalan ne bi imao ništa protiv da Studenti tuku i Zvezdu,BUDUĆNOST ,Olimpiju ili bilo koga i budu sampioni!
    TOO bi bilo ok! Odlična su EKIPA i još bolje vođeni! Zvezda traži centra JBT?! Pa taj mali Zvone Ivišić je najbolji centar u ABA LIGI,a među 10 u Evropi!

  2. Grk piksi

    18.05.2023. at 20:43

    Au koliko ja ne znam kosarku ali ovo partizan gubi zavrsi ja sa pracenjem i pisanjem ne samo partizana nego sporta u opste auuuu

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.