Budimo u kontaktu

ABA LIGA

POLUVREME U BARU Zvezda brutalna, posle 20 minuta košarke ima 22 poena viška

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Vladajući šampion u Baru igra zaostali meč 23. kola ABA lige. Posle prvih 20 minuta je veoma siguran i razigran: Mornar – Crvena zvezda 25:47 (7:23, 18:24).


Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Bruklin – Filadelfija biti ubačeno više od 209 poena.


Crveno-beli su dominantno otvorili utakmicu, serijom 9:0, od čega je Nemanja Nedović ubacio sedam poena. Uz njega, odličan je bio i Filip Petrušev, a Nedović je prvi kvartal završio sa 13 poena.

Već posle minut igre u drugoj četvrtini, favorit je stekao 21 poen viška (28:7). Domaćin je sporadično odgovarao, ali je ekipa Duška Ivanovića bila veoma raspoložena. Stekao je gost i 25 poena viška, a glavna protivteža bio joj je doskorašnji igrač Partizana Gregor Glas.

Nedović je poluvreme završio sa 16 poena. Stefan Lazarević je dodao devet, a Ognjen Dobrić i Filip Petrušev po šest.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.