Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

POMINJAO SE DOLAZAK U PARTIZAN Dragić rekao gde bi voleo da nastavi karijeru

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Goran Dragić (Foto: Beta/AP)

Goran Dragić je bio u centru pažnje prethodnih dana jer se spominjao njegov dolazak u Partizan. Slovenački plejmejker je od 2012. u NBA gde je promenio nekoliko klubova.


NORVEŠKA: U subotu od 18 igraju Valerenga – Molde, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.90.


Prošlu sezonu je počeo u Čikagu, a od marta je igrao za Milvoki. Prethodnih dana je boravio u rodnoj Sloveniji gde je učestvovao u svom trening kampu za decu. Za lokalne medije je govorio o nastavku karijere.

MAJAMI JE MOJ DOM

Želim da se vratim u Majami. Sada svi tamo čekaju Dejma Lilarda i njegovu odluku, ali kada se to završi biće prilike i za druge igrače. Razgovaram i sa drugim klubovima, ali će se sve znati u narednih nekoliko dana. Majami je moj dom, tamo moja deca idu u školu i sve ide kako treba. Proveo sam sedam najboljih godina moje karijere u Majamiju i povratak u taj grad bi bio fenomenalan, kao šlag na tortu – jasan je Dragić.

Potom je dodao:

Neophodno je da se shvati da je NBA biznis i da se računi svode na kraju. Majami je imao sjajnu sezonu i igrao finale i sada su promenili pola tima. Teško je zadržati igrače i u NBA to znaju. Danas si u Majamiju, a sutra negde u Memfisu ili ko zna gde i stvari tako funkcionišu.

Iz ovih reči jasno može da se zaključi da dolazak u Partizan trenutno nije realna opcija. Crno-beli treba da se okrenu drugim igračima.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.