Budimo u kontaktu

Odbojka

Poraz odbojkašica Uba u Ligi šampiona

Darko Noveski

Objavljeno

,

Poraz odbojkašica Uba (Foto: OS Srbije)

Odbojkašice Uba poražene su na svom terenu od Koneljana sa 0:3 (16:25, 22:25, 13:25), u petom kolu Grupe E Lige šampiona.


Brazil Mineiro: Na meču Pouso Alegre – Atletik Klub, naša kladionica nudi kvotu 2.45 za igru ug 3+.


Koneljano je aktuelni pobednik Lige šampiona i vicešampion Svetskog klupskog prvenstva, a sa klupe ih predvodi Danijele Santareli, prvi trener ženske seniorske reprezentacije Srbije.

Kod Uba su se izdvojile Ljiljana Ranković sa devet i Aleksandra Gligorić i Ljubica Kecman sa po sedam poena.

Koneljano su do pobede predvodile Hristina Vučkova sa 14, Rafaela Folije sa 12 i Djordjija Frosini sa 11 poena.

Ub je na trećem mestu sa jednom pobedom i četiri poraza, dok je Koneljano prvi sa svih pet pobeda. U narednom kolu, Ub će gostovati Njiredjhazi, a Koneljano će dočekati Hemik.

Micić sačuvao šampiona, Efes slavio posle produžetka u Moskvi!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.