Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

PORAZ VREDAN OPSTANKA Student i zvanično prvoligaš naredne sezone

Dragan Panajotovic

Objavljeno

,

Izgubile, ali ispunile cilj - UŽKK Student (Foto: MaxBet Sport)

U utakmici 21. kola Prve ženske lige Srbije u košarci Vrbas je savladao ekipu Studenta sa 71:69. Kolo pre kraja Student je obezbedio opstanak iako ima samo pobedu više u odnosu na Vrbas. U Nišu je pobedio 25 poena razlike i sada je i teoretski ispunio cilj postavljen pred ovu sezonu.


NBA: U ponoć igraju Orlando – Čikago, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.37.


U izjednačenoj utakmici svih 40 minuta ekipu Vrbasa je do pobede vodila Jovana Jovović koja je postigla 31 poen. Vrbas se pobedom oprostio od svojih navijača, ali i od Prve lige, posle 14 godina seli se u niži rang. Student će takmičenje da završi kao deseti na tabeli, iz lige će da ispadne Vrbas kao 11. a ekipa Topolčanke je tokom sezone posle 18. kola isključena iz Prve lige.  U ekipi Studenta po 12 poena su postigle kapiten Mina Đorđević i Danijela Dimitrijević, koja je jedan deo karijere i provela u Vrbasu.

Osim opstanka u ligi malo toga je ove sezone vredno pomena za niški Student. Osnovni cilj je ispunjen, ali će za iskorak u prvoligaškom društvu da bude potrebno dosta promena. Vremena za to ima dovoljno, do kraja prvenstva je ostalo još samo jedno kolo, sledećeg vikenda u Nišu se završava sezona, Student će da dočeka ekipu novosadske Vojvodine.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.