Budimo u kontaktu

NBA LIGA

LEPŠU ČESTITKU SIGURNO NIJE DOBIO Emotivna poruka Jokićeve porodice – supruga u ulozi naratora, ćerkica rastopila srca (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Porodica Nikole Jokića (foto: printscreen/twitter/Denver Nuggets)

Treća MVP nagrada u karijeri nije izazvala euforiju kod Nikole Jokića, ali zato nema sumnje da nije ostao ravnodušan posle čestitke koju mu je uputila porodica.


LIGA EVROPE: Atalanta – Marselj (21.00), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 1.75


Denver Nagetsi su na društvenim mrežama objavili emotivan video u kom porodica srpskog asa čestita istorijsko priznanje.

Jokićeva supruga Natalija je bila narator tokom kratkog snimka, a u jednom od poslednjih kadrova je čitava porodica na okupu zajedno sa Jokićevom braćom i ćerkicom Ognjenom.

Kako je nemoguće postalo moguće. Nikola Jokić, za druge neponovoljivi talenat, a za nas nesebičan porodični čovek. Drugi ga možda doživljavaju neobičnim, dok je u našim očima uvek viđen kao neverovatan. Možda je neočekivano da će ponosni Srbin, draftovan kao 41. pik, da postigne status kojeg se domogla tek nekolicina. Ipak, kada dobro odigrate svojim kartama sve je moguće. Iza ožiljaka i osmeha leže rad i želja i mi ćemo večno da verujemo u našeg, sada, trostrukog MVP-ja – potom se na snimku čuje i poruka Jokićeve braće:

– Ti si naš ponos, ti si naš MVP!.

Najbolje je ostavljeno za sam kraj. Jokićeva ćerkica je sama sedela na kauču i uputila mu poruku koja mu sigurno najviše znači:

– Volimo te, tata!

1 komentar

1 komentar

  1. indija, pakistan

    09.05.2024. at 09:36

    ko napravi ovo crnce 😀 ?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.