Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

PORUKA VLAHOVIĆA Daćemo sve od sebe da pobedimo Crnu Goru! Nikad nije bilo lako igrati dole

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Dušan Vlahović (Foto: Starsport)

Pobeda je ostvarena kao zalet pred ispit u Podgorici. Tvrd rival je slomljen, a u tome je učestvovao i glgeter Juventusa, koji je overio tri boda na stadionu “Rajko Mitić”.


KVALIFIKACIJE EURO 2024: Kvota kladionice MaxBet na igru P2 za utakmicu Andora – Rumunija je 1.65. Početak meča je zakazan za 20.45.


Dušan Vlahović bio je strelac drugog gola protiv Litvanije u prvom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Ipak, ne smatra da je uspeh protiv aucajdera bio lagan posao.

– Sigurica baš i nije bila jer je bila teška utakmica protiv tvrde ekipe koja se dobro branila, ali smo srećni na kraju što smo pobedili. Jako je bitno pobediti na startu kvalifikacija, podelili smo minutažu, igraćemo utakmicu u ponedeljak koja će biti jako teška. Sigurno će biti pun stadion, moramo da se dobro odmorimo da se spremimo fizički i psihički za ono što nas očekuje, da damo sve od sebe da pobedimo – kaže Vlahović.

Meč protiv Crne Gore u Podgorici se igra u ponedeljak.

– Pa, naravno, arhivirala se utakmica. U mislima nam je meč u ponedeljak. Sigurno da bi nam pobeda značila i približila Nemačkoj. Nećemo stati dok ne budemo sigurni putnici za Nemačku i daćemo sve od sebe da to bude što pre.

Neće biti lako u vreloj atmosferi.

– Sigurno će biti pun stadion, oni imaju jednu veoma ozbiljnu reprezentaciju sa dobrim igračima. Nikada nije bilo lako kada smo igrali dole. Biće jako teška utakmica, moramo dati sve da se vratimo sa tri boda.

Postigao je pogodak još jednom i utišao zle jezike.

– Napadači žive od golova. Kada ne daš gol, naravno da se ne osećaš lepo. Taj gol je samo plus, bitno je da smo pobedili. Pre svega se nadam da će ekipa nastaviti da pobeđuje što je najbitnije.

Tek sledi analiza rivala i spremanje taktike.

– Nismo baš toliko jer smo se pripremali za našu utakmicu. U fudbalu može sve da se desi, ali mislim da je Crna Gora bila favorit protiv Bugarske. Ništa nečekivano – poručio je Vlahović.

PROČITAJTE JOŠ:

POSAO JE ODRAĐEN Kontrolisan i sporiji ritam, ali defanziva mora bolje u Podgorici

TAKO SE TO RADI Deli lekcije u Evroligi! Partizan je već u prvoj sezoni srušio Zvezdin rekord

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.