Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

POSLE UZBEKISTANA Golman izabrao klub u Švedskoj

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Miloje Preković (Foto: Starsport)

Pre godinu dana je napustio Voždovac i otisao u Uzbekistan. Branio je standardno, a posle isteka ugovora odlučio je da napusti Aziju i vrati se u Evropu.


Saudijska Arabija: Na meču Al Adalh – Abha, naša kladionica nudi kvotu 2.12 za igru ug 3+.


Golman Miloje Preković je brzo pronašao novi klub i potpisao je dvogodišnji ugovor sa švedskim drugoligašem Estersom. Plan kluba je da dovede nekoliko iskusnih i proverenih pojačanja, pa da od marta krenu u misiju povratka u elitni rang.

Poziv švedskog kluba i trenera Srđana Tufegdžica, nekadasnji kapiten Inđije i Voždovca, prihvatio je širom raširenih ruku, pa se očekuje da bude stub tima u narednoj sezoni. Na zadovoljstvo obe strane, brzo su precizirani detalji i golman se obavezao na vernost trećeplasiranom timu popularne Superetan lige do kraja 2024. godine.

Posle dubokog traga na superligaškim terenima, ispred mreža Inđije i Voždovca, stasiti čuvar mreže 2022. godinu proveo je u Dinamu iz Samarkanda. Tokom karijere je branio prethodno u OFK Beogradu, Mladosti iz Lučana, Mladenovcu, Košicama (Slovacka) i Jeniseju (Rusija).

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.