Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

GAJIĆ IMAO SJAJNU POLUSEZONU Sada ga je CSKA zabrinuo, prati li Zvezda dešavanja u Moskvi?

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Privatna arhiva

Milan Gajić se pod vođstvom Dejana Stankovića probudio, ali nažalost nije ostao na “Marakani”. Iskoristio je situaciju, kada mu je letos istekao ugovor, kao slobodan igrač se preselio u moskovski CSKA.


TURSKA U nedelju od 14 časova Konja dočekuje Antaliju. Zeleno-beli sjajno igraju kod kuće, a kvota na keca u kladionici MaxBet je 1.80.


U dresu “armejaca” je ovog leta i jeseni “zlatni orlić” sa Novog Zelanda pružao dobre partije. Na 23 utakmice je postigao gol i tri puta je asistirao. Bio je starter i igrao je ofanzivnog desnog beka. Sada mu se situacija pomalo zakomplikovala.

Naime, CSKA iz Moskve je sa pozajmice vratio legendarnog desnog beka Marija Fernandesa. Reč je o Brazilcu koji je član “armejaca” još od 2012. godine. Ima ruski pasoš i igrao je za reprezentaciju Zbornaje komande. Fernandes je bio u otadžbini gde je igrao kao pozajmljeni fudbaler za Internasional, ali je sada odlučio da se vrati u CSKA, što su oberučke prihvatili u upravi Moskovljana. Sada ostaje da se vidi da li će to da se odrazi na minutažu do danas standardnog Milana Gajića ili će trener Vladimir Fedotov da pronađe mesto na ternu za obojicu.

Da li situaciju u Moskvi prati Crvena zvezda kojoj je jedno od gorućih pitanja pozicija desnog beka, o čemu smo pisali u subotu…

Podsetimo, Crvena zvezda u svojim redovima želi mladog vezistu Kopenhagena Marka Stamenića, što je MaxBet sport ekskluzivno prvi najavio.

PREPORUČUJEMO:

ISTORIJSKA EVROPSKA SEZONA MaxBet sport otkriva iz kog kola u kom takmičenju potencijalno kreću Zvezda, Partizan, TSC, Čuka, Vojvodina ili Novi Pazar

HLADNO I UZBRDO! Milan Borjan tražio Hitnu! (VIDEO)

3 Komentara

3 Comments

  1. Šone

    25.12.2022. at 11:52

    Momak se više nikad, neće vratiti u Zvezdu. Toliko su ga potcenili, a sad se vidi koliko fali. Govorili mu da je zamena za Pićinija, a onda posle mesec dana proterali i Pićinija. Bitno je da je Gobeljardo uvek spreman, univerzalac.

  2. Drvo

    25.12.2022. at 13:20

    Ne treba nam ova rupetina. U napadu nešto i uradi, ali defanzivno je najgori bek u Zvezdi ikad. Jedino je gori bio Petković, ali samo posle povrede.

    • HANIBAL

      25.12.2022. at 20:18

      Bravo

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.