Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

POSTROJIO ZVEZDE Novi trener počeo da uvodi red u Pari Sen Žermenu

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Galtije i Nejmar (Foto: Beta/AP)

Poketino nije uspeo, sada je red na Francuza. Novi trener Pari Sen Žermena Kristof Galtije počeo je da uvodi stroga pravila ponašanja među zvezdama pariskog kluba. I niko od njih nije pošteđen.


Nemačka 2: Na meču Darmštat – Sandhauzen, naša kladionica nudi kvotu 2.12 za igru ug 2-3.


Prvo pravilo važi za dolazak na jutarnji trening. Galtije je propisao da svaki fudbaler mora da se pojavi u klupskom trening centru između 8.30 i 8.45. Ukoliko neko zakasni makar minut, biće vraćen kući.

Drugo se odnosi na mobilne telefone. Upotreba uređaja je zabranjena za vreme doručka i ručka. Posebno pravilo važi za trojicu megazvezda, Lionela Mesija, Kilijana Mbapea i Nejmara. Njima je naređeno da ostanu na večeri sa saigračima, osim u izuzetnim situacijama.

Na taj korak se Galtije odlučio jer je u bliskoj prošlosti bilo podela na klanove. Da bi uveo jedinstvo u ekipu, počeo je da zavodi red.

Kristof Galtije je tokom karijere vodio Olimpik, Bastiju, Sent Etjen i Nicu sa kojom je prošle sezone zauzeo peto mesto u Ligi 1. To mu je i bila ulaznica za najveću scenu.

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.