Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

POTPISAN NOVI UGOVOR Srpski golman ostaje u Solunu

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Živko Živković (Foto: Privatna arhiva)

Prvo je pao dogovor, pa onda i potpis. Srpski golman nastavlja misiju u Solunu. I pored ponuda iz drugih kubova odlučio je da prihvati nastavak saradnje sa crno-belima.


FRANCUSKA, KOŠARKA: Kvota naše kladionice na pobedu MOnaka protiv Asvela od bar sedam poena razlike (H21 6.5) je 2.30. Meč počinje u 20:30.


U ponedeljak su Živko Živković i PAOK ozvaničili produžetak ugovora na još dve godine, tako da će iskusni čuvar mreže da bude član kluba sa stadiona Tumba do 30. juna 2024. godine. Ovo je dokaz poverenja dve strane, koje su zajedno već tri sezone, a poznati gazda Savidis ima jasnu viziju za naredan period.

Bivši golman Partizana i Kasantija je potvrdio kvalitete, ostvareni su dobri rezultati i sada slede novi ispiti na tri fronta. Jasno je da svi na čelu sa trenerom Razvanom Lučeskuom imaju poverenje u Uzičanina, a solunski crno-beli uskoro krecu sa pripremama. Ponovo je cilj da se ostvari dobar plasman u domaćem prvenstvu i u Evropi.

Jedan od aduta Solujnjana biće Živko Živković.

PROČITAJTE JOŠ:

Mijailović: Svakom ko pravi problem biće doživotno zabranjen ulazak na mečeve Partizana! Besplatne karte za navijače su prošlost

ČETVRTO POJAČANJE Slovenac stigao u Napredak

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.