Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

POTRESNO Bivši svetski prvak umire od raka: Nema mi spasa! Ovo nije život vredan življenja… Imao sam težak razgovor s decom

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Tim Lobinger )Foto: Printskrin/Instagram)

Broji dane… Svestan je da mu nema spasa, ali ne odustaje. Zbog porodice, pre svega. Bivši evropski i svetski šampiona u skoku motkom Tim Lobinger (50) umire od agresivnog oblika tumora. Nažalost, ne postoji mogućnost izlečenja.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Salcburga protiv Dinama iz Zagreba je 1.75. Meč u Austriji počinje u 18:45.


Rak krvi dijagnostifikovan je 2017. godine. Posle godinu dana se činilo da je iz ove neravnopravne borbe izašao kao pobednik, ali ponovo je oboleo 2020.

Za mene više nema spasa, moj rak je previše agresivan. U februaru su mi doktori rekli da je smrt blizu. Trebalo bi da se dogovorimo,pozabavimo se sahranom i organizujemo sve. Da se oprostim od svojih najmilijih. Razgovor s decom je bio jako težak, znaju koliko mi je loše – rekao je Lobinger za Bild.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tim Lobinger (@timlobingerofficial)

Ove godine je poznati atletičar iz Nemačke više od pet meseci proveo u bolnici. Sada ima tek 66 kilograma…

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.