Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Real hoće defanzivca Zvezde

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Karlo Anćeloti, trener Reala (Foto: Beta/AP)

Nema dileme da su talentovani igrači na ceni, a veliki klubovi već mesecima prate i dolaze u Beograd da snimaju igrače. Procene skauta se ne dovode u pitanje i na potezu je Crvena zvezda.


LA LIGA: Od 14 igraju Hetafe – Majorka, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.25. 


Kako je jos u decembru ekskluzivno najavio MaxBet sport pod lupom Reala iz Madrida je Stefan Leković. To je iz Španije potvrdio, madridski portal ” OK Diario”, koji prema izvorima iz “kraljevskog kluba” ističe da je prvo plan da dovedu defanzivca u Kastilju, razvojni tim, gde bi radio pod dirigentskom palicom legendarnog Raula Gonzalesa. Posle toga bi se sačekao pravi trenutak za njegovu promociju u prvi tim.

Slavni Real bi već ovog leta to interesovanje mogao i da konkretizuje, jasnom ponudom za crveno-bele. Srpski šampion prvo želi da na glavnoj sceni promoviše Lekovića i, kako smo najavili, posle kaljenja u Grafičaru od juna sledi selidba u najbolji tim Crvene zvezde. Nema razloga za žurbu, dok cena na trzištu ne bude maksimalna i procene su da će štoper vredeti milione, a možda obori klupski rekord.

Stefan Leković (Foto: FK Crvena zvezda)

U drugom delu sezone defanzivac dominira u dresu Grafičara i omladinske selekcije Srbije, a interesovanje slavnog Reala je potvrda potencijala. Ima još giganata iz Evrope (Salcburg, Dortmund, Juventus…), ali Leković hoce da ispuni san i igra prvo za Zvezdu.

Od Aleksandra Dragovića će imati šta da nauči i stasa u igrača za velika dela, a postao je prvi igrač u istoriji kluba, koji je dva puta za dva meseca produžio ugovor, koji je validan do juna 2026. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

PESMA UPRKOS PORAZU “Delije” nisu podbacile u Minhenu! (VIDEO)

KOMEDIJA U BUNDESLIGI Kapiten Kelna asistirao napadaču Union Berlina za gol! (VIDEO)

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.