Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Bivši selektor Srbije preuzeo reprezentaciju Bugarske

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Mladen Krstajić sa saradnicima na predstavljanju u Sofiji (Foto: Privatna arhiva)

Ponovo u ulozi selektora. Nije dugo čekao na novi posao. Pre par nedelja MaxBet sport je ekskluzivno najavio, a u četvrtak je stigla potvrda iz Sofije.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJE: Kvota kladionice MaxBet na igru 1-1 u meču Tobol – Linkoln (16:00) je 1.88.


Novi selektor Bugarske je i zvanično postao Mladen Krstajić, koji je sa saradnicima predstavljen u komšiluku, a čitav posao odrađen je podsredstvom menadžera Željka Dekića. Ugovor je parafiran na dve godine, a nas portal je došao do fotografije. Bivšem selektoru Srbije u stručnom štabu pomagaće treneri: Božović, Janković i Milinčić.

Bivši kormilar “orlova” ima ponovo dirigensku palicu selektora, a cilj je da pokuša da u narednim kvalifikacijama izbori plasman na naredni šampionat Evrope, koji je na programu 2024. godine. Tokom trenerske karijere bivši igrač i direktor Partizana predvodio je jos TSC iz Bačke Topole i Makabi iz Tel Aviva sa kojim je zauzeo drugo mesto u šampionatu Izraela.

Sada sledi nova misija sa najboljom selekcije Bugarske.

PROČITAJTE JOŠ:

Važan potpis u Bačkoj Topoli!

BOMBA PRELAZNOG ROKA U PRVOJ LIGI “Traktoristi” doveli zvučno pojačanje!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.