Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Francuz konačno napustio Zvezdu

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Aksel Bakajoko završio misiju na najvećem srpskom stadionu (Foto: FK Crvena zvezda)

Rastanak je bio neminovan. Krilni igrač nije i pored nekoliko dobijenih šansi potvrdio potencijal i, kako je u subotu najavio MaxBet sport, odlazi iz redova šampiona Srbije.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Ludogoreca protiv Sutjeske je 1.45. Meč počinje u 21:00.


Francuski vezista Aksel Bakajoko i Crvena zvezda dogovorili su sporazumni raskid ugovora, godinu dana pre isteka i ostaje samo potpis igrača, koji je za vikend otputovao iz Beograda.

Napadač treba mejlom da dobije papir po kojem je slobodan igrač, posle godinu i po dana provedenih u Ljutice Bogdana. Stigao je kao pojačanje iz milanskog Intera, ali je odigrao samo pet utakmica.

Zvezda Bakajoka nije ni registrovala na startu ove sezone u Superligi, što je Francuzu bio jasan pokazatelj da je vreme da ide. Istovremeno, crveno-beli mu nisu pravili nikakve probleme posle odbijanja da ide na pozajmicu u Novi Pazar. Trener Dejan Stanković ga je “otpisao” još pre nekoliko meseci zbog nezalaganja na treninzima.

Klub će napustiti po sličnom modelu i Rišairo Živković.

PROČITAJTE JOŠ:

BOMBA NA POMOLU Pakleni tandem u najavi… Mesi i Ronaldo u istom klubu!

TO SE ZOVE ODMOR Jokić uživao u čarima raftinga (FOTO)

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.