Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Golovi doneli bivšem napadaču Zvezde novi ugovor u Slovačkoj… Uskoro transfer? (FOTO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Nikola Krstović (Foto. Privatna arhiva)

Najbolja sezona karijere. Uspon na terenu, a golovi su se ove sezone nizali kao na traci. Dao je ogroman pečat uspesima Dunajske Strede, a poslednji het-trik u nedelju na gostovanju Banskoj Bistrici doneli su nagradu napadaču.


SERIJA A Udineze u subotu (20.45) dočekuje Milan, a u MaxBetu kvota na igru 2-3 gola je 2.00.


Kako je pre nekoliko dana najavio MaxBet sport rukovodstvo je povuklo potez. Usledio je novi sporazum sa Nikolom Krstovićem, a bivši napadač Crvene zvezde produžio je ugovor do juna 2027. godine. Sjajan učinak doneo mu je veću platu i mirnoću u nastavku sezone.

Čitav posao su skockale dve menadžerske agencije i naš portal je došao do ekskluzivnih fotografija sa svečanog čina parafa snažnog golgetera.

Reprezentativac Crne Gore se razigrao u Slovačkoj. Na 28 utakmica ove sezone je postigao 23 pogotka i vodeći je listi strelaca. Ekipa je lider prvenstva ispred godinama neprikosnovenog Slovana iz Bratislave.

Nikola Krstović sa menadžerom Milanom Dudićem (Foto: Privatna arhiva)

Krstović je postao veliki adut u trci za titulu, a plan je da na leto dođe do rastanka. Dobrih ponuda ima i uslediće promena dresa za mladog reprezentativca “đetića”.

Od transfera može da profitira i Zvezda, koja ima procente od obeštećenja, što je precizirano pre skoro dve godine od kako je napustio Ljutice Bogdana.

Napadač rođen u Podgorici 2000. godine, nalazi se na spisku selektora Mije Radulovića i konkurisaće za sastav 27. marta u okviru kvalifikacija za EP kada Crna Gora dočekuju Srbiju.

PROČITAJTE JOŠ:

SADA JE SVE JASNO Direktor ABA lige govorio o kazni za Lesora! Otkrio i da li će da igra protiv Budućnosti (VIDEO)

OTKRIVAMO Evo zbog čega je odložen debi novog golmana za Srbiju…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.