Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Iz Atine u “srpsku Atinu”! Čumić potpisao za Vošu

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Dragoljub Zbiljić i Nikola Čumić (Foto: FK Vojvodina)

Voša pojačava redove. U Novi Sad je stigao odličan igrač. Voša je Nikola Čumić od danas je novi član Vojvodine. Time je potvrđeno pisanje našeg portala koji je prvi objavio tu vest.

ITALIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Bolonje protiv Salernitane je 2.05. Meč počinje u 20:45.


Krilni napadač je stigao u Novi Sad iz Olimpijakosa. Potpisao je trogodišnji ugovor.

Ovo je veliki dan za nas, jer je ovaj transfer dokaz da nemoguće može da postane moguće ako dovoljno želite. U naše redove je došlo veliko ime i čast nam je što je Nikola Čumić novi član Vojvodine. Takođe, želim ovom prilikom da se zahvalim upravi Olimpijakosa na čelu sa predsednikom Marinakisom, koji je pokazao da poštuje naš klub i da ima visoko mišljenje o našem novom projektu. Nikoli Čumiću želim mnogo sreće, da nam pomogne u ostvarivanju naših ciljeva. Posle svega što smo uradili do sada, zaista mislim da je za nas samo nebo granica – poručio je predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić.

Čumić je osmo pojačanje Vojvodine. Pre njega na “Karađorđe” su stigli Lazar Carević, Mamadu Traore, Radomir Milosavljević, Iv Baraj, Filip Malbašić, Uroš Nikolić i Nemanja Nikolić.

Jako sam srećan što sam obukao dres Vojvodine, pre svega želim da se zahvalim predsedniku Dragoljubu Zbiljiću i sportskom direktoru Jovanoviću na ukazanom poverenju. Pregovori su bili dugi, ali smo na kraju uspeli da pronađemo dogovor sa Olimpijakosom i da konačno postanem član Vojvodine. Svideo mi se novi projekat Vojvodine, ceo grad je stao iza kluba i očekujem da ove sezone budemo u vrhu. Došao sam ovde da pomognem i da dam sve od sebe da se sledeće godine u Novom Sadu igraju evropske utakmice. Potpuno sam spreman, odradio sam pripreme sa Olimpijakosom, naravno, nedostaju mi takmičarske utakmice, ali fizički se osećam odlično. Nakon razgovora sa trenerom videćemo da li ću biti u konkurenciji za nedeljni meč protiv Voždovca – rekao je Čumić, koji će zadužiti dres sa brojem 24.

PROČITAJTE JOŠ:

“ORLOVI” U PRAGU Srbija stigla na poprište Evropskog prvenstva… Sada na medalju!

SAZNAJEMO Zvezda konačno dovodi prekopotrebno pojačanje!

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.