Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Krilni napadač raskinuo ugovor sa Zvezdom

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Rišairo Živković (desno) nije više fudbaler Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Pre dve nedelje je MaxBet sport najavio da će dva igrača na koja ne računa trener Dejan Stanković i nisu licencirani za Superligu da napuste klub. Prvi je kofere spakovao Aksel Bakajoko, a po istom principu završena je priča sa krilnim napadačem.


AUSTRIJA: U subotu od 17 igraju LASK – Klagenfurt, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.45. 


Rišairo Živković je pristao na sporazumni raskid ugovora, posle skoro godinu dana i prema dogovoru dve strane dobiće sva potraživanja za period proveden u Ljutice Bogdana. Ostaje samo da se sve overi, ali njegova misija je okončana u crveno-belom dresu.

Nije uspeo da se izbori za bitniju ulogu, a usledio je fer rastanak, tako da Holanđanin, koji ima i srpski pasoš može da pronađe novi klub, kao slobodan igrač. Spominjala se Legija, ali i neke ekipe iz Turske.

Ipak, izgleda da postoji opcija da narednu sezonu Živković provede kod kuće i dobio je poziv Emena i Viljema, gde je igrao pored Ajaksa i Groningena pre odlaska u Kinu.

PROČITAJTE JOŠ:

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Zvezda igra u nedelju u Lučanima

RASTANAK Iskusni vezista napustio Lazarevac

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.