Budimo u kontaktu

Niže lige Srbije

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Miralem Sulejmani se vratio u srpski fudbal!

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Miralem Sulejmani dok je branio boje Jang bojsa / Foto: Starsport

Ono što je MaxBet Sport još polovinom decembra prošle godine ekskluzivno najavio, danas je i potvrđeno. Miralem Sulejmani se vratio u srpski fudbal i do kraja atuelne sezone braniće boje Železničara iz Inđije.


NBA LIGA: Sakramento – Indijana (04.00), kvota na pobedu domaćina u kladionici Maxbet iznosi 1.37


Kada se pojavila informacija da nekadašnji reprezentativac Srbije pregovara sa članom Srpske lige Vojvodina, bilo je malo onih koji su verovali da će se to i ostvariti. Međutim, kako naš portal saznaje, sve je dogovoreno i Sulejmani je novi igrač kluba iz Inđije.

Prilikom pregovora čelni ljudi sremskog trećeligaša razgovarali su sa Sulejmanijem, predočili mu planove i ideje kluba, kao i jasne ciljeve za naredne godine. Očigledno da se cela priča svidela iskusnom igraču, pa će on predstavljati ogromno pojačanje timu koji zimuje na drugom mestu Srpske lige Vojvodina, sa bodom zaostatka u odnosu na Sloven iz Rume.

Nekadašnji reprezentativac Srbije iza sebe ima veoma bogatu karijeru. Davne 2007. godine kao 19-godišnjak otišao je iz Partizana u holandski Herenven, da bi ga godinu i po dana kasnije za 16.250.000 evra kupio Ajaks. Posle pet godina provedenih u Amsterdamu otišao je u Benfiku, odakle je potom prešao u Jang bojs.

2 Komentara

2 Comments

  1. Zvezda ponos Tirane

    19.01.2024. at 12:30

    Ta bitanga je svojevremeno odbila ugovor sa Partizanom,pobegao u Zagreb i otišao bez obeštećenja.Los covek .

    • drug clan

      19.01.2024. at 16:32

      najpametniji potez koji je napravio

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.