Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Napadač iz Rusije stigao u Radnički iz Niša

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Artur Sagitov (Foto: FK Radnički Niš)

Novi stranac u Nišu. Kako je najavio MaxBet sport dres Radničkog je prvo zadužio Japanac Risouke Nagasava, a u četvrtak je na Čair stigao napadač iz Rusije.


 LIGA 1: U subotu od 17 igraju Sent Etjen – Lans, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.05. 


Artur Sagitov je visok 185 centimetara, i poslednjih šest meseci je bio bez kluba, a prethodno je igrao za beloruski Smorgon.

Radnički je veliko ime u srpskom fudbalu i imponuje mi što sam postao njegov član. Znam da su golovi ono što se od mene očekuje i spreman sam da odgovorim tom izazovu. Upoznat sam sa učinkom napadača prethodnih godina, video sam da je ovde svake sezone igrao po jedan odličan strelac. Moj cilj je da nastavim taj niz i da svojim golovima pomognem klubu da ostvari svoje ciljeve – istakao je Sagitov.

Ruski napadač je prošao omladinsku školu Rubina iz Kazanja, igrao je dve sezone za prvi tim, da bi posle toga prešao u Nižnji Novgorod, a onda u Volgar. Poslednji klub mu je bio Smorgon u Belorusiji za koji je odigrao šest utakmica, bez postignutog gola.

ZVEZDA KRENULA U ANTALIJU Stanković u Tursku poveo 29 igrača

SELIDBA U SLOVENIJU Bivši fudbaler Partizana na meti Maribora

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.