Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Vezista Zvezde ponovo uzdanica Crne Gore!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Ono što smo najavili, dogodilo se. Reprezentacija Srbije je, po svemu sudeći, ostala bez velikog fudbalskog talenta, koji je ponovo odlučio da promeni tabor.


LIGA NACIJA: Naša kladionica za utakmicu od 20.45 između Italije i Engleske nudi kvotu 2.65 na pobedu bilo koje od ekipa. 


Ponovo se vraća u tabor “đetića”. Kako je MaxBet sport prvi najavio u subotu, Andrija Radulović je prihvatio poziv Crne Gore i u ponedeljak je stigao na okupljanje mlade selekcije u Podgoricu. U prethodnom periodu nastupao je za nekoliko srpskih selekcija.

Promena je usledila sa ciljem da fudbaler Crvene zvezde, koji do kraja jesenje sezone na pozajmici u ekipi Mladost GAT, uskoro obuče dres najbolje selekcije komšija.

Rođeni Kotoranin je branio boje Crne Gore u uzrastima do 15 i 16 godina, da bi onda prihvatio da igra za Srbiju, čiji je bio deo u selekcijama do 17, 19 i 21 godine.

Posle dobrih igara u Novom Sadu bio je u planu da nastavi misiju u mladoj reprezentaciji Srbije, ali je doneo odluku da promeni dres.

Levonogi dribler je važio za velikog talenta u generaciji 2002. godišta i doživeo je stagnaciju u karijeri, a sada se u dresu nove ekipe vraća u pravu formu.

Novi poziv je prihvatio od selektora Miodraga Vukotića i igraće sa Austrijom i Maltom. Radulović je ove sezone odigrao deset utakmica i postigao četiri gola za tim trenera Aleksandra Linte, a velike su šanse da u prolećnom delu sezone ponovo bude deo najboljeg tima Crvene zvezde i već se spominje da postoje ozbiljna interesovanja iz Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:

IZVREĐALI KRUNU Navijači Seltika: Zatapši ako mrziš kraljevsku porodicu! (VIDEO)

DRAMA U KOMŠILUKU Strašan udarac glavom o zid i molitve za nesrećnog fudbalera (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.