Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Vojvodina predstavila novo pojačanje (FOTO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Zbiljić i Kajević potpisali ugovor (Foto: Privatna arhiva)

Pre nekoliko nedelja MaxBet sport je prvi najavio dolazak Đorđa Crmomarkovića, a u sredu je MaxBet sport otkrio da će dres Vojvodine obući iskusni vezista.


ITALIJA, KOŠARKA: Kvota naše kladionice na pobedu Virtusa protiv Olimpije Milano je 1.70. Meč počinje u 20:30.


Usledila je zvanična promocija Asmira Kajevića kao novog člana kluba sa stadiona “Karađorđe”.

Drago mi je da sam u Novom Sadu u Vojvodini. Siguran sam da ću iskustvom i kvalitetom da pomognem klubu da zajedno ostvarimo zacrtane ciljeve – kaže Kajević.

Bivši vezista Čukaričkog i kineskog Vuhana na stadion “Karađorđe” je stigao kao slobodan igrač, a potpisao je ugovor do juna 2025. godine. Za šest godina u domaćem prvenstvu Kajević je odigrao više od 170 utakmica za tim sa Banovog brda. Postigao je 38 golova i upisao je 14 asistencija.

Zbiljić i Kajević ispred SC Vujadin Boškov (Foto: Privatna arhiva)

Predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić je naveo da je Kajević prvo pojačanje Vojvodine “na poziciji koja je zaista mnogo važna”.

Osim Kajevića očekujemo još tri, maksimalno četiri potpisa i to će biti tim za narednu sezonu. Što se odlazaka tiče očekujemo da dva igrača odu i da je to kostur tima od prošle godine ojačan novim igračima – poručio je Zbiljić.

2 Komentara

2 Comments

  1. Laloš

    14.06.2023. at 21:55

    Sa fotke nedostaje gosn Ljubomir Apro, da pridržava šal s drugog kraja… ovako se nevaži!
    Gosn Zbiljiću, baš ste samoživi i sujetni, breeeeeeee.

  2. Realno

    15.06.2023. at 08:39

    Jako dobar i iskusan igrač.Biće pojačanje za Vojvodinu,koja ima dobre vezne igrače pa i napadače ali kuburi sa odbranom.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.