Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

POTVRĐENO PISANJE MBS Tandem pojačao mladu selekciju, ima i novih aduta za Englesku

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Trener mlade reprezentacije Srbije Dušan Đorđević (Foto: Starsport)

Važna dva meča na strani čekaju mladu selekciju Srbije. Već za dva dana “orlići” izlaze na megdan moćnoj Engleskoj u Notingemu, a onda se sele u Belfast gde sledi okršaj sa Severnom Irskom.


ARGENTINA, Kup: San Lorenco i San Martin igraju od 22.00, a kvota kladionice MaxBet na tip 3+ je 2.45.


Za misiju na Ostrvu potreban je kompletan tim, pa su Mihailo Ilić i Stefan Mitrović od ponedeljka uveče, posle treninga kod Dragana Stojkovića, otišli iz Stare Pazove. Tandem je sada pod palicom Dušana Đorđevića, što je MaxBet Sport najavio još pre desetak dana.

Ipak, ima u taboru našeg tima novih aduta u odnosu na meč u septembru, sa Azarbejdžanom. U timu je Stefan Leković, koji je u ponedeljak postigao prvi pogodak na meču sa Espanjolom. Defanzivac na pozajmici u Viljarealu B je u dobroj formi. Prvi put na okupljanje došao je Mihailo Stevanović, standardni prvotimac Sent Galena i bivši reprezentativac svih mladjih selekcija Švajcarske.

Vrlo važno je što smo kvalifikacije otvorili pobedom. Igrali smo kod kuće i to je bio imperativ, a predstoje nam dva baš bitna i teška ispita. Probaćemo da uzmemo šest bodova – poručio je igrač Crvene zvezde Vladimir Lučić.

Srbija dugo nije bila na EP i u ovom ciklusu ima težak zadatak u grupi u kojoj su još Engleska, Ukrajina, Severna Irska, Azerbedžan i Luksemburg.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.