Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

POVRATAK NA KLUPSKU SCENU Gudelj dao dva gola za Sevilju (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Reprezentacija Srbije je odavno završila takmičenje na Mundijalu u Kataru. Većina “orlova” je već u njihovim klubovima, a na okupu ćemo ponovo da ih vidimo u martu, kada počinju kvalifikacije za Prvenstvo Evrope.


Španija 2: Na meču Tenerife – Andora, naša kladionica nudi kvotu 3.80 za igru 1-1.


Jedan od izabranika Dragana Stojkovića, Nemanja Gudelj, odigrao je sjajan meč u pripremnom odmeravanju snaga njegove Sevilje i holansdskog Volendama (7:0). Nemanja je u šestom minutu nagtrčao na povratnu loptu i izbliza poslao loptu u mrežu. Znatno efektniji pogodak, srpski internacionalac je postigao u 41. minutu.

Takmičenje u La Ligi nastavlja se u smiraj godine. Sevilja igra 30. decembra u gostima protiv Selte u Vigu.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.