Budimo u kontaktu

ITALIJA

POVRATAK U ITALIJU Ranijeri preuzeo drugoligaša

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Klaudio Ranijeri (Foto: Beta/AP)

Italijanski stručnjak Klaudio Ranijeri novi je trener Kaljarija, saopštio je ovaj tim koji se takmiči u Seriji B. Ranijeri je sa klubom potpisao ugovor do 2025. godine.


ALŽIR: Od 14:30 igraju El Bajad – MC Alger, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.45.


Ovo mu je drugi mandat na klupi Kaljarija koji je vodio od 1988. do 1991. godine. Tada je uspeo ovaj tim da iz Serije C uvede u Seriju A.

Tokom karijere je vodio Napoli, Fjorentinu, Valensiju, Atletiko Madrid, Čelsi, Parmu, Juventus, Romu, Inter, Monako, Lester, Nant, Fulam, Sampdoriju i Votford. Sa Lesterom je 2016. osvojio Premijer ligu.

Kaljari je ovog leta ispao iz najjačeg italijanskog šampionata prvi put od 2016. godine. Trenutno je na 14. mestu Serije B sa 22 boda (pet pobeda, sedam remija i šest poraza). Vodeći Frozinone ima 36 bodova.

Ranijeri će na klupi da debituje u ponedeljak kada ekipa dočekuje Kozencu.

PROČITAJTE JOŠ:

PORUKA “VIOLE”: Amrabat? Može, ali evo cene…

Giljermo Očoa novi golman Salernitane

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.