Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

POVRATAK U KOMŠILUK Srpski napadač stigao u Tuzlu

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Nikola Komazec (Foto: Privatna arhiva)

Prosao je kroz karijeru čitavu planetu. Igrao je na raznim kontinentima, a vratio se posle osam godina u najbolju ligu Bosne i Hercegovine.


BELORUSIJA: U subotu od 18 igraju Dinamo Minsk – Isloč, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.58. 


Naredne sezone će Nikola Komazec da brani boje Slobode iz Tuzle. Bivši fudbaler Hajduka iz Kule, koji je igrao i za Sarajevo, gde je bio jedan od najboljih igrača, poslednjih godina je promenio dresove mnogih klubova, mahom na azijskom kontinentu, ali je sada odlučio da se vrati u region.

Jako sam srećan što sam došao u Tuzlu. Sloboda je jedan od najvećih klubova Bosne i Hercegovine i jedan velikan u staroj Jugoslaviji. U Slobodu sam došao, zbog veličine kluba, tradicije, navijača, ali i blizine mojoj kući. Očekujem da ćemo zajedno da ostvarimo mnogo uspeha i da ćemo da obradujemo navijače – poručio je Komazec.

Napadač je tokom karijere branio boje 18 klubova, a sa Mariborom je 2013. godine osvojio šampionsku titulu u Sloveniji, a ima i dva osvojena nacionalna kupa sa istim klubom. Titulu najboljeg je osvajao i u Hong Kongu, a u Bosni i Hercegvini je kao član Sarajeva osvojo Kup. Sa novom ekipom je otputovao na drugi deo priprema u Kupres.

PROČITAJTE JOŠ:

PROBLEMI Stankovićeva glavobolja su povrede i koga staviti u špic protiv Zenita

UBIO SAM IH! SKUPLJAJU LOVU PO CELJU Mudrinski zbog spornog snimka ostao bez ugovora (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.