Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

POVRATAK U ŠPANIJU Bivši napadač Partizana ima novi klub, 19. u karijeri

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stefan Šćepović (Foto: Starsport)

Prošao je mnoge meridijane. Uglavnom je igrao u Evropi, ali je imao misije u Izraelu i Japanu. Napadač se ne predaje, pa je odlučio da se ponovo vrati u Španiju.


KIPAR Od 18 časova igra se veliki derbi između Anortozisa i Omonije. Deluje da je “dvojka” bliža, a kvota u kladionici MaxBet je sjajna 2.60.


Stefan Šćepović će u prolećnom delu sezone nastupati za Kordobu. Izdanak čuvene porodice partizanovaca odabrao je tako 19. klub u karijeri posle nastupa za kiparski AEL iz Limasola. Bivši napadač Partizana želi još da bude na fudbalskoj sceni.

Prethodnih godina golgeter je branio boje Malage, japanske Mačide, Jagielonije, mađarskog Fehervara, Sampdorije, Sporting Hihona, Hetafea, Seltika, izraelskog Asdoda i Briža. Najviše ekipa je imao na Pirinejskom poluostrvu gde mu je verovatno plan da završi karijeru.

Sćepovićev mlađi brat Marko čeka novi angazman posle šest meseci pauze. Letos je napustio Omoniju, a tokom januara je radio sa igračima Partizana i uskoro može da bude završen njegov transfer.

PREPORUČUJEMO:

PRED PROLEĆNU PREMIJERU Katai na klupi, rano je za Argentinca?

1 komentar

1 komentar

  1. NR

    02.02.2023. at 15:26

    Uzas. Ovaj decko jos igra. Ahahah panj kao Erak.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.