Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

POZNAT RASPORED SRBIJE NA EP Drugo kolo igra se na Božić

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Strahinja Rašović (Foto: Beta/AP)

Evropsko prvenstvo za vaterpoliste počinje 4. januara u Zagrebu i Dubrovniku. Takmičenje je trebalo da se održi u Netanji, ali je domaćinstvo promenjeno zbog rata u Izraelu.


LIGA EVROPE: Od 21 igraju Marselj – Ajaks, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.55.


“Delfini” će da igraju u Grupi C u Zagrebu, a prvi meč igraju 5. januara od 17 sati protiv Izraela. Meč drugog kola igraju na Božić 7. januara protiv Nemačke (19), a dva dana kasnije takođe d 19 igraju protiv Malte.

Ujoliko Srbija osvoji jedno od prva dva mesta onda će u plej-ofu da igra sa trećom ili četvrtom ekipom iz Grupe A u kojoj su Crna Gora, Španija, Francuska i Hrvatska. Mečevi se igraju 10. januara, a ako pobedi onda će da igra protiv prvoplasirane ili drugoplasirane ekipe iz grupe B u kojoj su Gruzija, Mađarska, Italija i Grčka.

Četvrtfinale se igra 12. januara, polufinale 14. januara, a finale i meč za bronzanu medalju 16. januara. Takmičenje je važno jer se vadi viza za Olimpijske igre naredne godine u Parizu. Tamo su se već plasirali Francuska, Mađarska i Grčka, a vizu će da obezbedi najbolje plasirani tim ne računajući već pomenute.

GRUPA C (ZAGREB)

PRVO KOLO

5. januar, 17:00: Srbija – Izrael

5. januar, 19:00: Nemačka – Malta

DRUGO KOLO

7. januar, 17:00: Malta – Izrael

7. januar, 19:00: Srbija – Nemačka

TREĆE KOLO

9. januar, 17:00: Nemačka – Izrael

9. januar, 19:00: Srbija – Malta

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.